50874
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50874,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce-no-js,brick-child-child-theme-ver-1.0.0,brick-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_enabled,vertical_menu_left,vertical_menu_width_290,columns-4,type2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Sfeer & Studio

Als creatief ontwerper denk ik graag mee om uw ideeën om te zetten in een tastbaar product. Een stukje decor voor de onthulling van een nieuw logo of concept, een koffer met presentatie middelen om mee te nemen naar de training die u wilt geven, een logo ontwerp speciaal voor dat ene event. Een boodschap duidelijk maken middels het pand in the picture te zetten. Het produceren van bordspellen voor organisaties.

Target behaald?

Heeft jouw team de target behaald en zelfs meer dan de target behaald, kunt u middels een onthulling het moment onvergetelijk maken. Met een handgemaakt bord met het behaalde percentage maak je dit tastbaar. Dit bord kunt u in het kantoor hangen als trofee wat motiveert om door te gaan.

Spelmakers

Heeft u een idee of concept ontwerp van een bordspel? Wij zetten jouw ideeën om tot goedlopend spelconcept. Wij zorgen voor de illustraties en de productie van het spel.

Creatieve presentatiemiddelen

Ben je een inspirator, motivator op beurzen of trainingen, dan wilt u natuurlijk uw verhaal verduidelijken. Wij maken makkelijk transporteerbare presentatiemiddelen om uw boodschap levendig over te brengen.

a

Visuele communicatie

Soms wil je de omgeving iets duidelijk maken. De boodschap is helder omschreven, maar op welke manier valt het op? En blijft de boodschap hangen.