5522
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5522,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce-no-js,brick-child-child-theme-ver-1.0.0,brick-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_enabled,vertical_menu_left,vertical_menu_width_290,columns-4,type2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Sfeer & Events

Met heel veel plezier en bezieling ondersteunen wij u bij het creatief inrichten en stylen van evenementen. Een extra touch of toevoeging voor uw gekozen locatie of een gehele make-over? Met de juiste decormaterialen realiseren wij de verbeelding. Wij hebben een groot assortiment decor en decoraties, maar maken met plezier wat precies past om net “over the Edge” te kunnen reiken. Ervaar de synergie en de teamspirit waarmee wij uw wensen moeiteloos omzetten in daden.  Alles wat we doen begint echter altijd met een ingenieus en weldoordacht plan. We zetten ons voor de volle honderd procent in om elke keer weer optimale resultaten te leveren.

Van het creatief decoreren van vergadertafels en het ontwerpen van tijdelijke logo’s voor een event, tot het inrichten en stylen van een meerdaags inspiratie-event.

Onze werkwijze

U heeft een vraag, die wij graag beantwoorden.

Soms vinden we het lastig om aan te geven wat wij nu precies kunnen bieden. Dat komt door ons grote, creatief aanpassingsvermogen en flexibiliteit. De ene keer zijn we creatief directeur, het andere moment zijn we leverancier en het opvolgende moment zijn we inspirator trainers op beurzen. Wij handelen naar uw vraag.

Vraag

Wat kunnen we voor u uitdenken?

Idee

We inventariseren alle wensen en ventileren vele mogelijkheden... er ontstaat een idee

Visualiseren

Alle in kaart gebrachte wensen en ideeën worden gevisualiseerd en gepresenteerd

Realiseren

Het ontwerp wordt met onze eigen handen gerealiseerd

Evalueren

Hebben we het maximale eruit gehaald en uw doelstelling gehaald?

Sfeer & Studio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Sfeer & Studio

Concept & merkbeleving

Wil je jouw DNA van uw bedrijf, missie en visie goed doordacht doortrekken in de styling en inrichting van het event? Wij helpen graag met onze innovatieve en creatieve concepten om deze boodschap om te zetten in decor. Met de juiste sfeer verandert elke gebeurtenis in een unieke beleving.

Met onze jarenlange kennis adviseren, schetsen, ontwerpen, produceren en creëren we stands, openingsacts, productpresentaties, congressen en andere zakelijke aangelegenheden. De waardevolle kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, delen we graag met anderen!

Geheel of een deel?

Nieuwenburg Sfeer heeft de kennis om het gehele proces te begeleiden. Van het prille idee tot aan het schilderen van het gemaakte decorstuk.  Van A tot Z: alles om jouw ideeën tot leven te brengen. Voor het eerst, of op een nieuwe manier.

Heb je zelf zal een idee, maar heb je niet de materialen of de creatieve kennis, dan helpen we je graag bij de realisatie.  Wil je alleen een kleine touch toevoegen? In zijn geheel of alleen een deel? Geen probleem.

Er bestaan een tal van start situaties:

  • U heeft werkelijk nog geen idee en u heeft ook geen idee hoe u het beste kunt aanpakken
    • Graag gaan wij met u en eventueel uw team om de tafel om de feitelijke wensen te inventariseren, er volgt een conceptvoorstel, sfeerimpressie en een begroting
  • U heeft al een richtlijn of idee maar weet niet hoe u dat kunt realiseren
    • Uw ideeën worden geïnventariseerd, er volgt een sfeerimpressie en een begroting.
  • U heeft alles al goed in beeld
    • U geeft uw bestelling op en er volgt een kostenoverzicht.

Meubilair & Inrichting

Meubilair & Inrichting

Om het event in te richten hebben we alles in huis. De ervaring, de ideeën, de materialen en het meubilair. Naast een uitdagend en creatief plan, houden we rekening met de functionaliteiten en zijn wij op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften.

Styling & Decoratie

Een extra touch of toevoeging voor uw gekozen locatie of een gehele make-over? Met de juiste decormaterialen realiseren wij de verbeelding. Wij hebben een groot assortiment decor en decoraties, maar maken met plezier wat precies past om net “over the Edge” te kunnen reiken.

Bloemstyling

Van origine af zijn wij natuurlijke vormgevers met een voorliefde voor bloemdecoraties. Als ervaren bloemdesigners zetten wij graag stands, kerken, events, corsowagens in de bloemen. Met plezier helpen wij bij florale productpresentaties. Wij zijn inzetbaar voor uiteenlopende opdrachten voor florale projecten. Wij zijn gediplomeerde bloemdesigners met ruime praktijkkennis en ervaring

a

Weddingstyling

Jouw bruiloft… Een dróómbruiloft moet het worden, die je deelt met al je dierbaren. Je wilt natuurlijk dat alles is geregeld zoals jullie dat willen. Ben je zelf niet zo creatief of heb je gewoonweg geen tijd? Dan is een weddingplanner een goede keuze. Wij regelen van uitnodiging tot styling, organisatie, bruidsbloemen en de locatie. Voor de bruidsparen die creatief zijn graag zelf de styling willen doen, verhuren we onze stylingcollectie. Wil je alleen een bruidsboeket of alleen boompjes? Alles is mogelijk. U kunt de items huren die u zelf wilt. Niks moet, alles mag. Wij vinden het belangrijk dat ieder bruidspaar, met een klein of een groot budget, met kleine of grote wensen, bij ons terecht kan. Zo is een mooie bruiloft styling voor iedereen haalbaar.

Onze bruidsspecialiste adviseert jou graag.

Creatief Standontwerp

Staat u binnenkort op een beurs of congres? En bent u opzoek naar een origineel ontwerp, dan helpen wij u graag. Wij zijn gespecialiseerd in oplossing voor gedeelde stands. Wilt u een stand delen met andere samenwerkende partijen en u wilt uniformiteit zonder ieders identiteit te verliezen, dan gaan wij graag met u in gesprek. Uw eerste ideeën kunnen wij moeiteloos omvormen tot functionele ideeën.

Het vertalen van doelen en DNA in een tastbare en werkbare stand, behoort tot onze creatieve mindset. Wij zorgen dat in slechts enkele seconden, uw boodschap helder en pakkend is. Of…we maken het juist vaag.

Ieder thema heeft een andere benadering nodig. Wij ondersteunen in het ontwerp, productie en styling, zodat u alle tijd heeft om u te concentreren op de inhoud en uw andere werkzaamheden.

Student trainingen

De combinatie onderwijs en bedrijfsleven is de beste formule om studenten klaar te stomen voor ons vak. Met plezier geven wij gastlessen, student trainingen voor de creatieve opleidingen in interieur, ruimtelijke vormgeving, eventbloemwerk en decor en eventmanagement. Met plezier geven we hen presentatie trainingen en leiden we hen op tot ambassadeur van hun MBO. Een praktijk gastles op locatie of op uw MBO? Vraag naar de mogelijkheden!

Projectondersteuning

Het organiseren van een event is zeer complex. Met heel veel plezier geven wij u creatieve ondersteuning bij het vormgeven hiervan. U bepaalt welke rol we aannemen. Wij weten onze plaats te vinden binnen uw team. Zo zijn we wel een creative director, een commissie leider of begeleider, een eventmedewerker of dat alles tegelijk. Door onze professionele open communicatie en gevoel voor tijdsplanning, weet u precies wat er gebeurt en dat de deadlines worden behaald. Met plezier nemen wij de inrichting- en stylingsorganisatie op ons. Zo kunt u zich focussen op de inhoud, de sprekers, de gasten of het dagelijkse werk, terwijl wij ons storten op het verzorgen van de inrichting en styling van het event.

Creatieve commissie begeleiding

Als eventmanager of projectleider weet u als geen ander hoe een event moet worden vormgegeven. Soms ontbreekt het aan de tijd of zoekt u net even een andere twist om de inhoud te bekrachtigen. Graag zijn wij uw professionele sparring partner als het gaat om het creatief vormgeven van thema’s voor een meeting, congres of ander zakelijk event. Wij denken niet alleen met u mee, maar steken actief letterlijk de handen uit de mouwen. Ieder decorstuk of ontwerp komt uit onze eigen handen. Heeft u een projectteam of commissie opgesteld voor de inrichting en styling van het event? Wij zetten graag onze kennis en talenten in om dit team te begeleiden of ondersteunen. Vraag naar de mogelijkheden

Teambuilding

Wilt u een teambuildingsactiviteit organiseren met een warm familiair karakter, dan denken wij graag met u mee. Wij geven graag het gevoel van een hecht familiebedrijf door aan anderen. Vertrouwen, respect en openheid, zijn de facetten die wij uitdragen bij het organiseren van uw teamevent. Al onze talenten voegen wij samen en zijn wij eventdecorateur, spelbegeleider en bartender tegelijk.

Bekijk ons werk