5532
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5532,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce-no-js,brick-child-child-theme-ver-1.0.0,brick-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_enabled,vertical_menu_left,vertical_menu_width_290,columns-4,type2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Sfeer & Groen

De juiste werksfeer zorgt voor een gevoel van comfort en inspireert en motiveert mensen. Een groene werkplek of ruimte levert een natuurlijke gezonde werksfeer en een hogere productiviteit op.

Kantoorbeplanting, groene wanden, hydrocultuur planten, bloeiende planten abonnementen, Natuurlijke kunst, greenstyling, mosletters, advisering, ontwerpen  en onderhouden van het binnen groen… dat is wat wij doen.

Regelmatig en structureel onderhoud is erg belangrijk voor een gezonde en representatieve beplanting. Wij bieden  u hiervoor een onderhoudsabonnement waarmee u verzekerd bent van kwalitatieve verzorging van uw interieurbeplanting.

Advies & Ontwerp

Het inrichten en stylen met groen is een vak apart. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam, waardoor het groen lang overleefd.

Onderhouden

Middels een onderhoudsabonnement worden uw planten met liefde verzorgd door een gediplomeerde groenstylist.

Groene wanden

Een levende groene muur van planten zijn er in verschillende variaties en maten en zorg voor een natuurlijke look.

Moswanden

Als geluidsreductie of gewoon als sfeervol element. Creatief in verschillende maten en vormen.

Bloeiende plantenabonnement

Een klein stukje bloeiend natuur op de balie of kantoor.

Kunstig bloemen abonnement

Dagelijks zonder zorgen een creatief kunststuk op de balie, vergaderruimte, restaurant of kantoor.

Advies & Ontwerp

Gaat u een nieuw pand betrekken of opent u een nieuwe locatie, dan vraagt u zich vast af welke planten het beste passen bij uw inrichting.

Kantoorbeplanting is een complexe zaak en vereist een vakkundige aanpak. Wij kunnen u helpen om een passend ontwerp te maken met inachtneming van alle factoren die een goede interieurbeplanting vereist. De lichtintensiteit, warmte/luchtstroming, klimaatbeheersing, het pand en huisstijl en budget bepalen wat wel of niet mogelijk is.

We kunnen u uitgebreid adviseren. In ons ontwerp houden we rekening met alle belang­rijke factoren: interieur, architectuur, uw activiteiten, de uitstraling van uw organisatie. Uw wensen en ideeën zijn het startpunt; daar voegen we graag onze kennis, ervaring en inzichten aan toe. De basis van een goed ontwerp is zijn goed toepasbare functionaliteit. David Nieuwenburg combineert zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over kantoor- en interieurbeplanting met zijn liefde voor groen. Deze ‘Green Legend’ van de regio Leiden en zijn team maken elke werkplek een stukje mooier.

Onderhouden

Ook wel Greenstyling genoemd. Graag nemen wij het onderhoudswerk uit han­den en werken volgens de richtlijnen van het onderhoudsprogramma. Mini­maal eens per maand zal het team hun routing komen doen. Bij bijzondere weersomstandigheden zullen uw groenmeubels vaker worden gecontroleerd. Het pand en interieur moet goed onderhouden worden om de uitstraling te blijven behouden die u als bedrijf wilt uitdragen. Daar hoort ook uw greenstyling interieur bij.

Om kosten te besparen huurt u Nieuwenburg Greenstyling in om uw kostbare groenmeubels te onderhouden. Een betrouwbaar vast onderhoudsmedewerker en een vast contactpersoon doen er alles aan om met u en uw bedrijf mee te denken.

Ik stel u graag voor:

David Nieuwenburg Manager GREENstyling

Francis den Hertog Projectleiding

Zij nemen graag het onderhoudswerk uit handen. Er wordt volgens de richtlijnen van het onderhoudsprogramma gewerkt. Minimaal eens per maand zullen zij hun routing komen doen. Bij bijzondere weersomstandigheden zullen zij vaker uw groenmeubels komen controleren. De eerste drie maanden na leveringen wordt er, buiten de normale onderhoudsbeurt, minimaal 1 keer in de 2 weken een controle ronde gelopen. Er wordt gecheckt hoe de groenmeubels het doen. Lichtintensiteit, kantoorklimaat en luchtstroom zijn van invloed.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben vaak leerlingen/studenten in huis. Wij vinden het belangrijk om aanstormend talent binnen alle facetten van onze branche te laten kennis maken. De student is altijd onder toezicht van de projectleider. Het wordt zeer op prijs gesteld als de studenten ook bij u welkom zijn. Natuurlijk hebben wij er begrip voor als u dat liever niet heeft. U kunt dat te kennen geven aan uw toegewezen contactpersoon.

Groene wanden

Over uw saaie muren en wanden om tot een groene oase met een plantenwand. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Zelfs de meest creatieve ideeën zijn mogelijk, ongeacht de vorm of de locatie. De groenwand zal rust scheppen en de eyecatcher zijn binnen uw gebouw. Groenwanden zijn echter niet alleen mooi, maar dragen door de luchtzuiverende werking bij aan een aangenaam binnenklimaat. Tevens leveren groenwanden een belangrijke bijdrage aan de juiste luchtvochtigheid in een gebouw. Plantenwanden filteren en vangen fijnstof en produceren zuurstof. Een ander voordeel van plantenwanden is de natuurlijke regeling van de luchtvochtigheid.

Moswand

Veel mensen brengen dagelijks veel tijd door op hun werkplek. Helaas zien wij vaak dat deze werkplekken er sfeer- en inspiratieloos uitzien en dat de akoestiek heel wat te wensen overlaat. Galm en naklank in de ruimte worden als storend ervaren en komen het welzijn niet ten goede.  Reden genoeg om hier verandering in te brengen met behulp van de natuurlijke moswanden of mospanelen. De akoestische werking van de moswand zorgt namelijk voor een hoge geluidsdemping. Daarnaast vormen de mooie (natuurlijke) kleuren en de structuren van onze moswanden een bron van inspiratie. Het mos is onderhoudsvrij en gaat enkele jaren mee.

Bloeiende planten abonnement

De ontvangstbalie, vergaderkamer of bureau ziet er altijd florisant uit met een Bloeiende planten abonnement (BPA). Maandelijks creëren wij een plantenarrangement met een passende pot of vaas.

Bij een wisseling van maandelijks of om de maand bloeiende planten abonnement, ontvangt u iedere maand nieuwe arrangementen. Wij zetten de items op de juiste plaats en nemen de “oude” weer mee terug. Iedere keer weer wat anders en geen gedoe met potten.

Kunstig bloemen abonnement

Soms zijn levende materialen niet altijd geschikt. Gelukkig bestaan er dan kunstige bloemen. Deze kunstige bloemen zijn niet van echt te onderschei­den en brengen leven in winkelpresentatie, etalage of kantoorruimtes. Deze kunt u zowel per maand als per kwartaal wisselen. Zo loopt u “gewoon” met de seizoenen mee, waardoor iedereen gewoon een mooi staaltje kunst ziet.

Bekijk ons werk