51810
page-template-default,page,page-id-51810,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce-no-js,brick-child-child-theme-ver-1.0.0,brick-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_enabled,vertical_menu_left,vertical_menu_width_290,columns-4,type2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Adviespakketten

Door de corona is ons werk als eventprofessional er anders uit gaan zien. En aangezien het nog een tijdje zal duren, hebben wij bedacht dat alle kennis en creativiteit op verschillende manieren kunnen inzetten.

Bent u op zoek naar inspiratie of verfrissende ideeën? Wij creëren sfeer in de breedste zin van het woord. Creativiteit zit in ons DNA al generaties lang, vanaf 1901. Denk aan bijvoorbeeld het inrichten en stylen van een tijdelijke Livestreamstudio, het samenstellen en vormgeven van jullie eigen Borrelbox / eventbox met gepersonaliseerde bingokaarten of Rad van Fortuin, het inrichten en stylen met groen op de werkplek, het ontwerpen en produceren van educatieve spellen en decor en het inrichten en stylen bij het rouwen en het trouwen.

Het mooie is dat wij de jarenlange ervaring en expertise in eigenhuis hebben. We werken samen met vaste en betrouwbare partners, waardoor wij snel kunnen schakelen en het proces van begin tot het einde kunnen begeleiden.

Hieronder vind u een greep uit de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Graag bieden wij onze creatieve expertise aan middels deze online adviespakketten. Indien u doorklikt, kunt u zien wat u kunt verwachten.

Bekijk hier onze creatieve diensten

Dit ontvangt u allemaal bij het adviespakket:

  • Een kennismakingsgesprek om de wensen te inventariseren.
  • Uitgebreid advies digitale brochure
  • Online toelichting
  • Inspiratiebeelden en beelden van eerdere projecten van ons
  • 24uurs bereikbaarheid middels diverse digitale platformen