Sfeer & Cadeau box - Nieuwenburg Sfeer
51476
page-template-default,page,page-id-51476,theme-brick,qode-core-1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-2.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Geef elkaar een Boost!

Coronatijd – Spannende tijd, bijzondere tijd. Voor veel teams betekent het thuiswerken! Dat klonk een maand geleden nog als het zingen van de vogels in het ochtendgloren. Nu heeft thuiswerken een andere betekenis en tevens belevenis gekregen.

Thuiswerken betekent nu vooral: jezelf motiveren, discipline, concentratie, je aanpassen, een goede planning en veel meer. Sommigen onder ons hebben een heerlijke thuis werkplek, maar anderen delen hun nieuwe werkplek met de kinderen, pubers of een zieke huisgenoot. Met beperkte middelen aan de keukentafels of op de bank, tussendoor de kinderen helpen met school en sociaal contact, gaat enkel middels een scherm of telefoon. Het is niet niks.

Om uw team collega’s, vrienden, geliefde te motiveren en te helpen, hebben we een aantal producten geselecteerd. Wat net even dat extra zetje geeft, de waardering voor het vinden van de juiste balans en de motivatie om zo productief mogelijk te zijn in deze situatie. Zo helpen we elkaar!

#blijfgezond  en #SfeerUp is ons motto. #Wedoenhetsamen

Zowel fysiek als mentaal, met planten en bloemen met een verhaal.

Bestel onze SfeerUp producten

  • Gratis ‘blijf gezondtips’ bij elk item!
  • Met zorg en liefde ingepakt!
  • Gratis waardebon van “Van Bemmelen Outdoor” en “Kapsones Kappers.
  • Leuk voor werkende ouders, thuiswerkende besturen, thuiswerkende juffen en docenten en iedereen die het gewoonweg verdiend!
  • Wil je in grote aantallen bestellen? Dan zijn er uiteraard meerdere mogelijkheden en staffelkortingen! Neem contact op middels insta, fb, website of lekker ouderwets de telefoon. We denken graag met jullie mee!
  • Iedere bestelling krijgt een gratis pocketsize handgel en extra’s. zolang de voorraad strekt!
  • Meerdere boxen op verschillende adressen? Kan gewoon! Maar wel los bestellen.

Zorgeloos bezorgd

Met een lach op gepaste afstand